Jan Ø. Jørgensen videre i Japan

Hans-Kristian Vittinghus gik også videre, men Viktor Axelsen røg ud

Jan Ø. Jørgensen måtte ud i tre sæt. Arkivfoto: Kurt Bering

Jan Ø. Jørgensen måtte ud i tre sæt. Arkivfoto: Kurt Bering

TOKYO:Det var en blandet dag for de danske badmintonspillere, som var i aktion i første runde ved Super Series-turneringen Japan Open i Tokyo.

En skuffelse må det være for Viktor Axelsen, at han allerede røg ud i første runde i herresingle, hvor han mødte japaneren Sho Sasaki. Det var dog en vanskelig modstander for Axelsen, som ligger nummer 18 på verdensranglisten og dermed en plads under Sho Sasaki.

Axelsen vandt første sæt med de overbevisende cifre 21-9, men japaneren kom flot tilbage og vandt de to næste sæt med 21-14, 21-17. Kampen varede en time og otte minutter.

I tre sæt

Bedre gik det for tredjeseedede Jan Ø. Jørgensen, som også måtte ud i tre sæt mod japaneren Kento Momota. Den bedste danske herresinglespiller vandt 13-21, 22-20, 21-12 efter lidt over en times spil.

Også Hans-Kristian Vittinghus gik videre, da han vandt 21-12, 21-14 over Jen Hao Hsu fra Taiwan.

I mixeddouble gik Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl videre til anden runde med en sejr på 21-18, 21-8 over thailænderne Maneepong Jongjit og Sapsiree Taerattanachai. Til gengæld røg Anders Kristiansen og Julie Houmann ud med et nederlag på 18-21, 11-21 til Peng Soon Chan og Pei Jing Lai fra Malaysia.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.