Jan Ø. sikkert i ottendedelsfinalen

Nordjyden slog franske Brice Leverdez i to sæt

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jan Ø. Jørgensen får indisk modstand i mandagens ottendedelsfinale. Foto: Henrik Bo

RIO:Den nordjyske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen er klar til ottendedelsfinalerne i den olympiske turnering, efter han søndag aften besejrede den franske spiller Brice Leverdez i to sæt med cifrene 21-11, 21-18.

Nordjyden dominerede første sæt, men i andet sæt fik franskmanden for alvor bidt fra sig og var oppe med hele seks point i starten af sættet, inden Jan Ø. Jørgensen kom tilbage.

- Jeg startede nok en smule for passivt ud i andet sæt, hvor jeg spillede mod vinden, og det fik jeg ikke rigtigt udnyttet rigtigt. Og så gav jeg ham lidt for meget plads. Han er en type, der tit volder mig besvær, fordi han kan lave point voldsomt hurtigt, siger Jan Ø. Jørgensen, der også altid lægger mærke til, at Peter Gade sidder på sidelinjen som fransk landstræner.

- Det er ikke noget, der distraherer mig - slet ikke. Men det er da lidt specielt. Jeg har da immervæk spist sammen med ham nogle gange i den forløbne uge, siger Jan Ø. Jørgensen.

Nordjyden skal nu op imod inderen Srikanth Kidambi, der også kom let videre fra sin indledende pulje med to rene sejre. Han vandt China Open med en finalesejr over Lin Dan tilbage i 2014, og sidste år besejrede han to gange Viktor Axelsen i finaler, så det er ikke nogen let modstander, der venter på den 28-årige nordjyde.

- Nu begynder turneringen for alvor. Nu er det nu. Han er en tidligere top 10 spiller i verden og har vundet meget store turneringer. Han kan score rigtig mange point, hvis han får gang i angrebsspillet, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.