Jan Ø. vinder enkelt i Kina

Nordjyden besejrede kineser i to sæt

Jan Ø. Jørgensen vandt på 47 minutter. Arkivfoto: Torben Hansen
11. september 2013 09:24 - Opdateret 11. september 2013 12:15

CHANGZHOU: 47 minutter var nok for Jan Ø. Jørgensen i første runde af Super Series-turneringen Adidas China Masters i den kinesiske by Changzhou.

Nordjyden vandt i to sæt - 21-17 og 21-15 over kineseren Houwei Tian, som er nummer 120 i verden - 111 pladser efter Jan Ø. Jørgensen.

Selv om sætcifrene 21-17 i første sæt lyder forholdsvis tæt, er sandheden, at Jan Ø. Jørgensen aldrig var bagud. Han bragte sig hurtigt foran med 11-2, og styrede sættet hjem derfra - øjensynligt uden at bruge for meget energi.

Kineseren fik lidt bedre plads i begyndelsen af andet sæt. Men også her satte nordjyden sig hurtigt igennem, og vandt sikkert.

Nu venter Tien Chen Chou fra Taiwan i anden runde.

Viktor Axelsen ude

Viktor Axelsen fik som ventet en kort deltagelse i turneringen.

Danskeren, som er nummer 22 på verdensranglisten, tabte i to sæt 13-21 og 18-21, til kineseren Wang Zhengming, som er seedet som nummer syv i turneringen.

Viktor Axelsen førte 1-0 og 3-1 i andet sæt, men var aldrig tæt på for alvor at presse Zhengming, som han nu har tabt tre ud af fire kampe til.

Herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Kolding er videre til anden runde uden kamp.

Danskerne skulle have mødt en af verdens allerbedste herredoubler, kineserne Cai Yun og Fu Haifeng, men kineserne trak sig uden kamp.

Det samme gjorde - ifølge turneringens hjemmeside - også otte andre kinesere. Deriblandt den førsteseedede Chen Long i herresingle./ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...