Jan Pytlick: Arbejdet skal gøres færdigt

Danmarks håndboldkvinder er så godt som sikre på EM-kvalifikation, og landstræneren vil sikre pladsen hurtigt.

Danmarks håndboldkvinder vil spille sig til EM-slutrunden så hurtigt som muligt.

Håndboldkvinderne har vundet sine første tre kampe i EM-kvalifikationen, og er så godt som sikker på at spille sig videre til december måneds EM i Kroatien og Ungarn.

I de kommende dage skal kvalifikationen sikres endegyldigt, og landstræner Jan Pytlick har fokus på, at det skal gøres hurtigst muligt, når Danmark onsdag møder Ukraine i Slovakiet, og lørdag møder Østrig i Wien. Næste søndag spiller Danmark hjemme mod Litauen i Roskilde.

- Arbejdet skal gøres færdigt, siger landstræner Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

- Normalt træner vi med henblik på den lange bane. Men den første uge kommer udelukkende til at handle om at kvalificere os til EM. Den anden uge kommer vi i højere grad til at fokusere på teambuilding, fortsætter landstræneren.

Lige som Danmark har Østrig seks point, men det er for en kamp mere end danskerne. De to bedste hold spiller sig til EM.

- Vi ved godt, at det er sidst på sæsonen, men det er stadig vigtigt, at vi kommer med en professionel tilgang til de tre kampe, vi skal spille.

Når Danmark og Ukraine mødes på neutral grund i Slovakiet, skyldes det den usikre politiske situation i landet - en situation, som for få uger siden gav en del uroligheder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.