Håndbold

Jan Pytlicks tropper basker mestrene på hjemmebane

Odense Håndbold tog imod mesterholdet fra København Håndbold og vandt hjemme i sæsonens anden kamp.

Træner Jan Pytlick og Odense Håndbold vandt hjemme over mesterholdet fra København Håndbold i HTH Ligaen lørdag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Træner Jan Pytlick og Odense Håndbold vandt hjemme over mesterholdet fra København Håndbold i HTH Ligaen lørdag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det var en gentagelse af DM-finalerne i sidste sæson, da Odense Håndbold lørdag tog imod København Håndbold i HTH Ligaen.

Mesterholdet fra København skulle forsøge at hente sæsonens anden sejr ude mod træner Jan Pytlicks tropper, men det lykkedes ikke.

I stedet var det vicemestrene fra Odense, der vandt opgøret med 24-19, og dermed har Odense fire point efter de to første runder i ligaen.

Begge hold mødte op med en sejr i første runde og fulgtes ad i begyndelsen, inden hjemmeholdet bragte sig foran 7-5.

Det blev 9-6 ved Kathrine Heindahl fra stregen. Herefter blev det tæt i halvlegen med 9-9, 10-10, 11-11, inden Københavns Mia Rej sørgede for udligning til 13-13, som blev stillingen ved pausen.

Hjemmeholdet var bedst i anden halvlegs indledning og bragte sig foran 17-14 ved Nadia Offendal.

Med seks minutter igen var hjemmeholdet komfortabelt foran med 21-17, og det lignede sæsonens anden sejr ud af to mulige for Odense.

Trine Østergaard tillod sig at brænde fra højre fløj for hjemmeholdet ved stillingen 22-18, og København tog en timeout for at planlægge kampens sidste minutter.

Kathrine Heindahl sørgede for 24-19-føring til Odense med halvandet minut igen, og så var der ikke mere at stille op for mesterholdet.

Tidligere lørdag tabte Ajax København hjemme med 17-18 til Randers HK, mens Silkeborg-Voel storsejrede med 27-15 over Ringkøbing Håndbold.

Håndboldkvinderne fra Esbjerg slog i et tæt opgør Herning-Ikast 22-20.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst