Jannik Hansen bliver holdkammerat med Bødker i NHL

Den danske NHL-spiller Jannik Hansen bliver holdkammerat med Mikkel Bødker i NHL-klubben San Jose Sharks

Jannik Hansen forlader efter næsten ti år i Vancouver Canucks den canadiske klub til fordel for San Jose Sharks. Arkivfoto: Maddie Meyer/Scanpix

Jannik Hansen forlader efter næsten ti år i Vancouver Canucks den canadiske klub til fordel for San Jose Sharks. Arkivfoto: Maddie Meyer/Scanpix

VANCOUVER:Den danske NHL-spiller Jannik Hansen skifter til San Jose Sharks, hvor han bliver holdkammerat med landsmanden Mikkel Bødker.

Det oplyser Hansens nu tidligere klub Vancouver Canucks på sin hjemmeside.

Jannik Hansen er blevet en del af en byttehandel, som sender danskeren til San Jose, der omvendt sender den 21-årige russer Nikolay Goldobin og et fjerderundevalg i 2017-draften til den canadiske klub.

Ifølge Vancouver har det været en svær beslutning at sige farvel til den loyale og hårdtarbejde dansker. Men det er sket i klubbens forsøg på at forynge holdet i en genopbygningsfase.

- Jannik har været en vigtig del af vores hold i mere end et årti, og vi vil gerne takke ham, hans kone Karen og deres børn for alt, hvad de har gjort, og vi ønsker dem alt det bedste i San Jose, siger klubbens general manager, Jim Benning, til hjemmesiden.

30-årige Jannik Hansen debuterede for Vancouver helt tilbage i slutspillet i 2006/2007-sæsonen efter at være blevet draftet i 2004 som nummer 287 af alle.

Han nåede 565 NHL-kampe for den canadiske klub, for hvem han har lavet 235 point (105 mål og 130 assister).

I Danmark har han tidligere repræsenteret Rødovre Mighty Bulls.

Hos San Jose bliver Jannik Hansen som bekendt holdkammerat med landsmanden Mikkel Bødker, som kom til klubben fra Colorado Avalanche før denne sæson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.