Jannik Vestergaard får første start siden EM-semifinalen

Christian Nørgaard bænkes til fordel for Jannik Vestergaard mod Østrig, da Danmark skifter til 3-4-3.

Det er heldigvis Kasper Schmeichel og ikke Thomas Delaney, der vogter buret mod Østrig.

Det er heldigvis Kasper Schmeichel og ikke Thomas Delaney, der vogter buret mod Østrig.

KØBENHAVN:Når det danske fodboldlandshold tirsdag aften skal forsøge at indløse billet til næste års VM-slutrunde ved at besejre Østrig i Parken, bliver det med en enkelt ændring i startopstillingen sammenlignet med det hold, der startede inde i lørdagens 4-0-sejr ude over Moldova.

For første gang siden EM-semifinalenederlaget til England starter Jannik Vestergaard inde på det danske landshold. Det gør han på bekostning af Christian Nørgaard.

Ændringen betyder, at Danmark går over til at spille med tre centrale forsvarsspillere. Samtidig går de danske backs over til at være lidt mere offensive wingbacks.

Danmarks angreb bliver atter med de to nordsjællandske venner og stortalenter Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard på hver sin side af spidsangriberen Yussuf Poulsen.

Der er lagt op til en stor festaften i et udsolgt Parken. Vinder Danmark, er VM-billetten sikret, selv om der venter yderligere to kvalifikationskampe i november.

Danmark kan også kvalificere sig med uafgjort eller et nederlag, hvis Skotland samtidig taber ude til Færøerne.

Danmark stiller op som følger mod Østrig (3-4-3):

Kasper Schmeichel - Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard - Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Joakim Mæhle - Andreas Skov Olsen, Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard.

Østrigerne er ramt af skader hos en lang række etablerede spillere til kampen mod Danmark. Der er dog stadig store navne som David Alaba (Real Madrid) og Marcel Sabitzer (Bayern München) i holdets startopstilling.

Ifølge Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) stiller østrigerne op i en 5-4-1-lignende formation.

Kampen i Parken begynder klokken 20.45.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.