Jansen melder sig ud af Venstre i protest

Tidligere borgmester i Pandrup Kommune har fået nok af Venstres ledelse

 <i>Pressefotograf Jens Morten</i>

Pressefotograf Jens Morten

PANDRUP:Tidligere borgmester i Pandrup Kommune og mangeårigt medlem af Venstre har fået nok af partiet. Han melder sig derfor ud i protest mod Venstres ledelse på landsplan, oplyser Flemming Jansen i en pressemeddelelse.

- Efter moden overvejelse har jeg i dag besluttet mig for at melde mig ud af Venstre, som jeg ellers har været en del af siden 1982. Jeg har repræsenteret partiet i Pandrup Byråd i 21 år – heraf 12 år som kulturudvalgsformand og ni år som borgmester. Det er derfor en tung beslutning, men jeg kan ikke længere identificere mig med partiets ledelse på landsplan, skriver han i meddelelsen.

Flemming Jansen understreger, at det ikke er den seneste ballade omkring Lars Løkke Rasmussens tøj på skatteydernes regning, der er direkte årsag til udmeldelsen.

Det er derimod partisekretærens begrundelse for, at partiet har forsynet Lars Løkke Rasmussen med tøj for 152.000 kroner. Partisekretæren har sagt: ”Det har vi gjort, fordi vi er professionelle”.

- Jeg har været så naiv at tro, at jeg var medlem af en folkelig bevægelse båret af nogle liberale værdier med et åndeligt udgangspunkt i bl.a. Grundtvig. Jeg kan nu forstå, at jeg er medlem af en professionel salgsorganisation, som sælger en vare, der hedder politik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.