Japan vil have Laudrup som landstræner

Japans fodboldforbund har gjort tilnærmelser til Michael Laudrup, bekræfter han selv. Han vil først tale fremtid til foråret

Michael Laudrup er træner i Qatar-klubben Lekhwiya Sport Club i Doha. Det fortsætter han med på trods af interesse fra Japans fodboldforbun. Foto: Scanpix
Sport 18. februar 2015 08:02 - Opdateret 18. februar 2015 08:10

TOKYO: Michael Laudrup kan være på vej til en post som landstræner i Japan, men han er ikke parat til at tale med det japanske fodboldforbund endnu.

Det bekræfter han overfor Kyodo News i Japan onsdag.

Nyhedsbureauet Reuters skriver, at japanerne har ønsket en ny landstræner på plads inden marts, men Michael Laudrup er ikke parat til at gøre noget, før sæsonen er slut i Qatar i maj.

- Jeg er klar over interessen fra Japan, men vi har en masse kampe i den kommende tid, og de har ubetinget første prioritet, siger Michael Laudrup til Kyodo News.

- Når sæsonen er slut i maj, vil jeg tænke over min fremtid. Det kan være her i Lekhwiya eller et andet sted, fortsætter han.

Michael Laudrup skrev i juli sidste år under på en etårig kontrakt med mesterholdet Lekhwiya i Qatar.

Til Ritzau sagde den danske fodboldlegende i sidste uge, at han ikke har intention om at forlade klubben før tid, for udfordringerne er så store, at han ikke vil gå glip af dem.

- Vi ligger nummer et i ligaen, starter gruppespillet i Champions League om to uger og har ligeledes en pokalturnering, som venter.

- Så de næste tre en halv måned bliver spændende og intense. Det vil jeg ikke gå glip af, fortæller Michael Laudrup

Lekhwiya er ikke længere nummer et, men er et point efter førerholdet Al Sadd med syv kampe tilbage i ligaen, og holdet indleder AFC Champions League i næste uge med en udekamp i Iran.

Japan er på jagt efter en ny landstræner efter, at man fyrede Javier Aguirre for nylig efter indikationer om, at han havde medvirket til matchfixing i Spanien tidligere i sin karriere.

Det japanske fodboldforbund har dog ikke afvist at finde en midlertidig landstræner til at tage sig af venskabskampe mod Tunesien og Uzbekistan i marts.

Japans VM-kvalifikation begynder i juni.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...