Japan vil have Laudrup som landstræner

Japans fodboldforbund har gjort tilnærmelser til Michael Laudrup. Han vil først tale fremtid til foråret.

Sport 18. februar 2015 07:48 - Opdateret 18. februar 2015 08:35

Michael Laudrup kan være på vej til en post som landstræner i Japan, men han er ikke parat til at tale med det japanske fodboldforbund endnu.

Det bekræfter han overfor Kyodo News i Japan onsdag.

Nyhedsbureauet Reuters skriver, at japanerne har ønsket en ny landstræner på plads inden marts, men Michael Laudrup er ikke parat til at gøre noget, før sæsonen er slut i Qatar i maj.

- Jeg er klar over interessen fra Japan, men vi har en masse kampe i den kommende tid, og de har ubetinget første prioritet, siger Michael Laudrup til Kyodo News.

- Når sæsonen er slut i maj, vil jeg tænke over min fremtid. Det kan være her i Lekhwiya eller et andet sted, fortsætter han.

Michael Laudrup skrev i juli sidste år under på en etårig kontrakt med mesterholdet Lekhwiya i Qatar.

Lekhwiya er et point efter førerholdet Al Sadd med syv kampe tilbage i ligaen, og holdet indleder AFC Champions League i næste uge med en udekamp i Iran.

Japan er på jagt efter en ny landstræner efter, at man fyrede Javier Aguirre for nylig efter indikationer om, at han havde medvirket til matchfixing i Spanien tidligere i sin karriere.

Det japanske fodboldforbund har dog ikke afvist at finde en midlertidig landstræner til at tage sig af venskabskampe mod Tunesien og Uzbekistan i marts.

Japans VM-kvalifikation begynder i juni.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...