EMNER

Jeff vil ikke flytte...

19-åri­ge Jeff Jen­sen vil ikke flyt­te fra Bou­le­var­den 5, selvom det fra nyt­års­dag ikke læn­ge­re var god­kendt af Aal­borg Kommune til at være bo­til­bud for unge psy­kisk syge.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

19-årige Jeff Jensen har været langt nede, men efter han flyttede ind på Boulevarden 5 har der bogstaveligt talt været flere solskinstimer i hans liv. Og netop derfor har han så svært ved at flytte fra stedet.

Da nytåret blev skudt ind, boede 19-årige Jeff Jensen fortsat på Boulevarden 5 i det indre Aalborg. Det underlige i det er, at stedet netop pr. 31. december ophørte med at være et privat botilbud for unge og unge voksne i alderen 16-28 år med psykiske problemer og et basalt behov for støtte, omsorg og fællesskab. - Jeg tør ikke flytte, fordi det vil være mere skadeligt for mig at flytte end at bo her i uvished, siger Jeff Jensen, der lider af OCD, er skizotypisk sindslidende, har panikangst samt en medfødt hjernefejl. Advarer mod midlertidig bolig Aalborg Kommune har tilbudt ham en plads i en midlertidig bolig på Gundorfslund på Hobrovej samt ifølge kommunen fire boliger, hvor han kunne bo privat og modtage den nødvendige støtte. - Jeg har ikke brug for noget midlertidigt. Jeg har brug for tryghed og faste rammer. Og de fire tilbud om boliger var ikke inde i midtbyen, hvilket ellers var blevet understreget, da jeg holdt et møde med min sagsbehandler efter at det var besluttet at lukke Boulevarden 5. Bare det at tage bussen et par gange for at komme frem og tilbage kan være nok til, at jeg ikke får det gjort, siger Jeff Jensen. Læs hele historien i NORDJYSKE Stiftstidende mandag.