- Jeg er så stolt

Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen i ekstase efter uafgjort

Christian Jensen i sekunderne efter, at Aalborg Håndbold havde sikret det mirakuløse point i Ungarn. Foto: Aniko Kovacs/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Christian Jensen i sekunderne efter, at Aalborg Håndbold havde sikret det mirakuløse point i Ungarn. Foto: Aniko Kovacs/Scanpix Scanpix Denmark

SZEGED:Normalt skal der en sejr til, før spillerne kan styrte over gulvet og juble i fælles flok. Men søndag aften var et point nærmest større, da Aalborg Håndbold sikrede sig videre avancement i Champions League med 23-23 på den ekstremt svære udebane i ungarske Szeged.

- Jeg har ikke fået pulsen ned endnu. Jeg er bare så stolt af de her drenge - og det gælder både de unge og de gamle. At vi igen står blandt de 16 bedste hold i Europa - ja, i verden - er helt utroligt, siger direktør Jan Larsen, der nu allerede mandag kan tage flyet fra Ungarn og videre til Wien, hvor der tirsdag trækkes lod til ottendedelsfinalerne, som Aalborg Håndbold er med i for andet år på stribe.

- Det er jo helt utroligt, at det kan lade sig gøre, når man tænker på, at vi kun har fået et point i de fem hjemmekampe. Men holdet har vist så imponerende moral, at jeg slet ikke kan rose dem nok. Og så var jeg meget imponeret af vores defensiv med Niclas Barud og Simon Hald. De var oppe imod et fysisk meget stærkt hold, men formåede at matche dem hele vejen igennem, siger Jan Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.