- Jeg glæder mig helt vildt

Jeppe fra Dronninglund skal snart til Brasilien

Jeppe Christensen drager om kort tid til Brasilien Han udsendes af Lions Club Ingeborg Skeel. Jeppe ses har sammen med Helle Blakey, der er formand for udvekslingsudvalget.Foto: Jørgen Ingvardsen <i>Jørgen Ingvardsen</i>

Jeppe Christensen drager om kort tid til Brasilien Han udsendes af Lions Club Ingeborg Skeel. Jeppe ses har sammen med Helle Blakey, der er formand for udvekslingsudvalget.Foto: Jørgen Ingvardsen Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:- Jeg glæder mig helt vildt, for jeg skal være sammen med unge fra hele verden under mit ophold i Brasilien. Jeg skal bo to uger hos en lokal familie og være en uge på ungdomslejr sammen med andre unge. Det bliver virkelig en oplevelse, sagde Jeppe Christensen fra Dronninglund, da han af Lions Club Ingeborg Skeel fik at vide, at han skal tre uger til Brasilien i sommerferien.

- Vi har udvalgt Jeppe blandt mange unge, fortalte Helle Blakey, der er formand for det udvalg, der står for ungdomsudvekslingen.
- Vi har haft en annonce i avisen, og her efterlyste vi unge med mod på at tage ud i verden. Vi bad dem om at indsende en ansøgning på engelsk, fordi vi ville sikre, at den unge beherskede det engelske sprog, for selv om de taler portugisisk i Brasilien, så er engelsk det sprog, de unge bruger, når de kommunikerer indbyrdes. Vi indkaldte nogle af ansøgerne, og her fandt vi frem til Jeppe, der har det gå-på-mod, man skal have for at klare sig ude i den store verden. Han er også skrap til engelsk, så vi var ikke i tvivl, da vi valgte ham.
Turen til Brasilien er gratis for Jeppe. Det eneste, han selv skal betale, er lommepenge.
Ud over Jeppe har Lions Club Ingeborg Skeel også valgt at sende de to 16-årige drenge, Monsour Sharifyar og Ezatullah Mahseli, på togt med sejlskibet Marilyn Anne. Togtet varer en uge og byder på oplevelser, kammeratskab, sammenhold og sejlads.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.