- Jeg sprang bare i

Marius Villadsen reddede et to måneder gammelt barn op af vandet på havnen i Hadsund

Marius Villadsen reddede en blot to måneder gammel baby op af vandet i Hadsund. Foto Jan Pedersen

Marius Villadsen reddede en blot to måneder gammel baby op af vandet i Hadsund. Foto Jan Pedersen

HADSUND/HAVNDAL:- Da jeg opdagede, at det var et spædbarn, der lå i vandet, så hoppede jeg bare i.

Sådan forklarer 39-årig Marius Villadsen fra Havndal, efter at han søndag middag var den store helt på havnen i Hadsund, hvor et blot to måneder gammelt barn faldt i vandet i sin barnevogn.

Barnets bedstemor havde stillet barnevognen på kajen, men pludselig trillede den og faldt i havnebassinet med den lille baby i.

Heldigvis var Marius Villadsen, der sammen med tre andre spiste brunch på en restaurant på havnen, gået ud for at tage frisk luft. De lagde mærke til barnevognen, men blev enige om, at den sikkert var tom.

- På et tidspunkt går vi hen for at se, om barnevognen er tom, og på vej derhen, så ryger den i vandet lige for næsen af os, fortæller Marius Villadsen.

Hurtig reaktion

På det tidspunkt tror han stadig, at barnevognen er tom, og han sætter sig derfor på kajkanten og får fisket barnevognen op.

- Så ser jeg noget, som jeg først tror, er en bamse, drive rundt ude i vandet. Men så jeg hører en sige, at det er en baby - og så springer jeg bare i, for det barn skal bare op hurtigt, fortæller han.

Marius Villadsen vurderer, at det lille barn højst har været i vandet i 15 sekunder, inden han får det reddet i land.

- Det var først bagefter, at jeg kom til at tænke over, hvad det var jeg lige havde gjort, siger han.

Det to måneder gamle barn blev efterfølgende kørt på skadestuen i Randers, og er, takket være Marius Villadsens hurtige reaktion, sluppet uskadt fra den dramatiske oplevelse, oplyser Nordjyllands Politi.

Uvant heltestatus

Tilbage på havnen i Hadsund blev Marius Villadsen mødt med klapsalver, da han kom op af vandet. Og heltestatussen er ikke noget, han er vant til.

- Det kommer lidt bag på mig, at alle synes, jeg er en helt. Jeg gjorde det, som skulle gøres, og jeg tror og håber også, at enhver anden ville have gjort det samme, siger han.

Marius Villadsen er igen hjemme i Havndal, og resten af denne noget anderledes søndag, skal bruges på at få varmen og se en god film, fortæller han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.