Jennifer Aniston i tårer under spørgetime

Skuespillerinden Jennifer Aniston blev så følelsesmæssigt berørt under en spørgetime med børn, at hun måtte tørre tårerne væk

Skuespillerinden Jennifer Aniston deltog i weekenden i en spørgetime for børn og unge i anledningen af Giffoni Film Festival i Italien, og under seancen blev verdensstjernen bragt til tårer.

Det skriver The Hollywood Reporter, som kan berette, at det var en teenagepiges spørgsmål om, hvorvidt stjernen nogensinde vågnede op om morgenen og ikke vidste, hvem hun var, der bragte den erfarne skuespiller ud af fatning.

- Der er ikke nok fingre og tæer i hele dette rum til at tælle, hvor mange gange det er sket for mig, sagde Jennifer Aniston, mens hun ifølge mediet tørrede tårerne væk.

Skuespillerinden, der er kendt fra blandt andet tv-serien "Venner" og film som "Love Happens" og "Marley & Me", forklarede sine unge tilhørere, at alle uanset job kan ramme en mur, når dagen er slut, men at det handler om at overkomme tvivlen om sine egne evner.

- I skal også vide, at jeres skuespillere, jeres idoler, jeres ikoner eller hvad I nu kalder dem, alle har haft den oplevelse i deres liv mange, mange gange. Der er intet, der adskiller os fra jer, for vi startede alle det samme sted, lød det desuden fra stjernen, der også opfordrede de mange børn og unge til generelt at lægge telefonerne mere fra sig og i stedet tale mere med andre mennesker.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.