Jennifer Garner frygter mandens super-sæd

Jennifer Garner har allerede tre børn med sin mand, Ben Affleck, men hun frygter, at det ikke bliver ved det.

Jennifer Garner frygter mandens super-sæd

Med tre børn i familien føler skuespillerinden Jennifer Garner ingen trang til at udvide børneflokken.

Under et besøg hos talkshowværtinden Ellen DeGeneres fortæller Garner, at hun ikke vil have flere børn.

- Jeg er helt færdig med at få børn, men min mand har altså en slags super-sæd, fortæller Jennifer Garner ifølge Femalefirst.co.uk.

Hun frygter derfor, at hun slet ikke kan undgå at få flere børn i fremtiden, fordi Ben Affleck tilsyneladende har helt exceptionelle forplantningsevner.

Men mon ikke de to sammen kan finde en løsning, så der ikke dukker endnu en graviditet op? Ben Affleck har i hvert fald for nylig fortalt, at han ikke føler, han har været nok til stede for de tre børn, parret allerede har sammen.

- Jeg er ikke særlig meget til stede, når jeg har travlt med arbejde. Jennifer er meget tålmodig. Hun klarer alt. Jeg prøver at tilbringe tid med børnene, selv hvis det kun er, mens de er i bad, fortæller han ifølge Femalefirst.co.uk.

Heldigvis mener Jennifer Garner dog, at manden gør det rigtig godt, når han har tid til at være sammen med seksårige Violet, Seraphina på tre og sønnen Samuel på seks måneder.

- Pigerne er helt vilde med ham. Han er faktisk rigtig god til at lege med dukker, fortæller Garner.

Parret mødte første gang hinanden, da Affleck netop var blevet forlovet med popstjernen Jennifer Lopez, og Jennifer Garner var gift til anden side.

Det blev en lang kamp for at blive fri af deres forhold, men med tre børn på familiekontoen ser det ud til, at de to traf det rigtige valg, da de valgte hinanden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.