Hobro IK

Jens Hammer: Jeg stopper ikke som sportschef i Hobro IK

Jens Hammer Sørensen har ingen aktuelle planer om at stoppe i Hobro, som Randers Realskole har udlagt det.

Jens Hammer: Jeg stopper ikke som sportschef i Hobro IK. Arkivfoto: Lars Pauli

Jens Hammer: Jeg stopper ikke som sportschef i Hobro IK. Arkivfoto: Lars Pauli

FODBOLD:Jens Hammer Sørensen har ingen aktuelle planer om at stoppe som sportschef i superligaklubben Hobro.

Det understreger han, efter det tidligere mandag blev udlagt som en nyhed, at han var på vej ud af klubben for at hellige sig jobbet som skolelærer

Det skete i en video på Randers Realskoles Facebook-side.

Men det afviste han senere.

- Jeg er meget ked af den forvirring, jeg har skabt med videoen til Randers Realskoles Facebookside. For skolen, eleverne og deres forældre var det vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuldt fokus på jobbet som lærer på skolen. Men at jeg skulle stoppe i Hobro IK er en misforståelse. Der er blot tale om, at jeg får lidt færre arbejdsopgaver i klubben, da vi er blevet enige om at omstrukturere arbejdsfordelingen en smule. Jeg er blevet spurgt meget ind til, om man kan være skolelærer og sportschef i en superligaklub på samme tid, og det mener jeg stadig, man kan, forklarer sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse fra Hobro IK.

En fritidsaktivitet

Ved siden af stillingen i Hobro har han passet sit job som skolelærer, men han ser først og fremmest sig selv som skolelærer, siger han i videoen på Randers Realskoles Facebook-side.

- Jeg har haft mulighed for at komme på fuld tid i fodbold, og det har der været lidt snak om - også blandt forældrene i min 5.B. Så jeg synes, det er lidt vigtigt for mig at sige, at jeg først og fremmest ser mig selv som skolelærer, siger Hammer.

Her tilføjer han, at han fortsætter som sportschef "i et stykke tid endnu".

I videoen siger han, at han fortsætter i Hobro IK som konsulent.

- Det er jo ikke sådan, at jeg slipper Hobro 100 procent lige nu og her. Jeg vil være deroppe et stykke tid endnu. Det er vigtigt for mig, at man har nogle ting ved siden af fodbolden som gør at man får et helt og fuldt liv, og det ligger dybt i mig. Folk har spurgt mig: Hvordan kan du have to jobs? Jeg har aldrig set det som to jobs. Fodbold har først og fremmest været en fritidsaktivitet for mig. Det er bare for at sige det helt som det er, siger Jens Hammer Sørensen.

Jens Hammer Sørensen fortsætter altså i Hobro IK, men opgavefordelingen omstruktureres en smule, så klubbens administration tager over på nogle af opgaverne, hvilket frigør nogle ekstra timer, så Jens bedre kan fokusere på jobbet som skolelærer.

- Vi er blevet enige om, at vi omstrukturerer opgavefordelingen ift. Jens’ arbejdsopgaver. Det betyder, at vores administration overtager nogle af hans normale opgaver, og på den måde kan vi frigøre nogle ekstra timer til Jens, så han bedre kan fokusere på jobbet som skolelærer hos Randers Realskole. Det er den beslutning, der er truffet nu, og så vil vi evaluere på beslutningen om et halvt års tid," udtaler Lars Kühnel, der er bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, i pressemeddelelsen.

Du kan se videoen fra Randers Realskoles Facebook-side herunder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst