Jens Voigt bliver hos Radioshack-Nissan

Jens Voigt kommer ikke tilbage til Bjarne Riis, men vælger i stedet at forlænge med sit cykelhold Radioshack.

Jens Voigt bliver hos Radioshack-Nissan

Også i næste sæson kommer den rutinerede cykelrytter Jens Voigt til at køre for Radioshack-Nissan. Trods en alder på 40 år har tyskeren nemlig valgt at fortsætte på cyklen frem til slutningen af 2013.

Voigt var ellers rygtet til Bjarne Riis' hold Saxo Bank-Tinkoff Bank, hvor han har kørt tidligere. Om Bjarne Riis reelt havde et tilbud på bordet, siger Voigt ikke, men han var en ombejlet mand.

- Jeg havde to gode tilbud fra to andre hold, men jeg er glad for at blive, hvor jeg er. Jeg havde virkelig lyst til at cykle et år mere, og jeg er sikker på, at det er den rette beslutning for mig, siger Jens Voigt i en pressemeddelelse fra holdet.

- Da jeg fortalte det til drengene, grinte de, fordi jeg sagde "et år mere" for et år siden også. Men lad os se, hvad fremtiden bringer. Jeg er næsten 41 år nu, men jeg føler, jeg stadig kan være et aktiv for klubben, så derfor fortsætter jeg.

Tyskeren afslørede sin forlængelse lige inden det amerikanske løb USA Pro Challenge, som han er med i.

- Beslutningen tager en masse vægt af mine skuldre. Jeg kan koncentrere mig om at køre nu, fordi USA Pro Challenge er et meget vigtigt løb for os, siger Voigt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.