Jensen afviser donation

Facebook-fans har indsamlet tæt ved 60.000 kroner til Jensens Fiskerestaurant - penge som ejeren ikke ønsker at modtage

Jensens Fiskerestaurant i Sæby siger nej-tak til pengene. Arkivfoto: Foto Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Jensens Fiskerestaurant i Sæby siger nej-tak til pengene. Arkivfoto: Foto Kurt Bering Kurt Bering

SÆBY/AALBORG:I et forsøg på at hjælpe Jensens Fiskerestaurant med at betale bøde og sagsomkostninger i navnestriden med Jensen’s Bøfhus, har Facebook-siden ”Støt Jensens Fiskerestaurant” organiseret en indsamling på Caremaker.dk, hvor sidens brugere har doneret 59.705 kroner til fiskerestauranten.

Problemet er bare, at Jacob Jensen, som ejer Jensens Fiskerestaurant, ikke ønsker at modtage støtten.

- Jeg er rigtig glad for sympatien og de positive tilkendegivelser, men jeg har konstant sagt, at jeg ikke skal have en krone. Jeg har en glimrende fiskerestaurant, og hvis ikke jeg havde råd, ville jeg ikke køre sagen hele vejen til Højesteret, siger Jacob Jensen til NORDJYSKE.

Penge tilbagebetales

Bag Facebook-gruppen og indsamlingen står en person, der kalder sig Christian, men i øvrigt optræder meget anonymt.

- Jeg startede indsamlingen til Jacob og Mette (ejerne af Jensens Fiskerestaurant red.) grundet, at jeg selv er selvstændighed erhvervsdrivende og er kommet i Sæby meget samt spist på restauranten, oplyser Christian via Facebook.

På trods af sin anonyme fremtræden har det aldrig været Christians hensigt at indsamle pengene til egen lomme oplyser Caremaker.dk, som faciliterer indsamlingen.

Indsamlingsplatformen har været i kontakt med Christian siden han startede indsamlingen.

- Det er normal procedure, at vi kontakter både personen der står for indsamlingen og modtageren af beløbet, når en indsamling er gennemført. I den konkrete sag skete der så det, at modtageren ikke ønskede at modtage beløbet, og derfor fører vi pengene til dem, der har doneret, forsikrer Søren Nørgaard, medstifter og direktør i Caremaker.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.