Jensens Fiskerestaurant åbnede på Skagen Havn

SKAGEN:Skagen fik i weekenden en ny restaurant. Det er Jacob Jensen fra Sæby, der har åbnet Jensens Fiskerestaurant. Han ejer i forvejen en tilsvarende restaurant på havnen i Sæby. - Det er femte sæson, vi har fiskerestaurant i Sæby, og det går rigtig godt. Da vi fik mulighed for at leje lokalerne på Havneplads 4 i Skagen, slog vi til. Vi tror på, at der er muligheder i Skagen, fortæller Jacob Jensen. Han har i køkkenet i restauranten, der har til huse på førstesalen over dansestedet Storm P. ansat den kendte Skagen-kok, Brian Kranker, som tidligere blandt andet har arbejdet i køkkenet på Bodilles Kro. - Det er en skaldyrs- og fiskerestaurant, og vi har nogle dage kæmpe fiskebuffet og andre dag a la carte. Indtil cirka sankthans kører vi skaldyrs- og fiskebuffet fredag og lørdag aften, men allerede torsdag aften åbner vi med et omfattende menukort, fortæller Jacob Jensen. Jensens Fiskerestaurant har plads til 140 gæster indendøre samt 60 på balkonen ud mod Havneplads. Foruden den store fiskebuffet kan man blandt andet nyde huset hummersuppe med safran og urter til 69 kroner, Jensens kolde fiskeplatte med sild, lun fiskefilet, røget laks og frisk brød til 79 kroner, eller hvad med husets fiskefrikadeller med løgkompot, syltede tyttebær, hjemmelavet remoulade, groft rugbrød og hjemmebagt brød til 69 kroner. Menukortet frister også med stegt rødspætte til 89 kroner, samt grillede marineret kyllingebryst og gratineret kalvemørbrad. Der er også børnemenu og dessert.