Jeppe går efter guldet

Han bagte sin første bolle som ni-årig i barndomshjemmet i Hirtshals, og siden har der ikke været slinger i valsen i forhold til fremtidsplanen.

I 2006 var Jeppe Foldager ved at være udlært på Rosdahls i Aalborg. I dag kan han allerede som 26-årig kvalificere sig til sit livs store mål - VM for kokke, Bocuse d´Or i Lyon. Arkivfoto: Grete Dahl

I 2006 var Jeppe Foldager ved at være udlært på Rosdahls i Aalborg. I dag kan han allerede som 26-årig kvalificere sig til sit livs store mål - VM for kokke, Bocuse d´Or i Lyon. Arkivfoto: Grete Dahl

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Da NORDJYSKE i 2006 bragte et portræt af det 20-årige kokketalent, var der klar tale fra den dengang 20-årige Jeppe Foldager Andersen: - Jeg vil helt til tops og vinde Bocuse d"Or, lød det dengang fra den unge kok, der på det tidspunkt var tæt på at være udlært på restaurant Rosdahl i Aalborg. EM i Bruxelles Netop i dag tager 26-årige Jeppe Foldager et stort skridt mod at gøre drømmen til virkelighed om at vinde VM for kokke i Lyon, da han i første omgang er danmarks repræsentant ved EM for kokke i Bruxelles. Sammen med assistenten Christoffer Brink har han her muligheden for at kvalificere sig til Bocuse d"Or, som blev vundet af en anden dansk kok, Rasmus Kofoed, for to år siden. Men det lader ikke til at forventningspresset med at forsvare de danske farver kan ryste den unge kok. Til daglig er han souschef på Søllerød Kro. Han har også kokkereret på Brøndums Hotel i Skagen og på Kongeskibet Dannebrog. Derudover har han dyrket konkurrencer med både ungdomslandshold og seniorlandshold for kokke. Lykkes det at kvalificere sig til Bocuse d"Or, skal Jeppe Foldager imponere dommerne med retter med kylling og søtunge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.