Aalborg Pirates

Jeppe Jul efter genialitet: Det var lidt på instinkt

Aalborg Pirates-forward scorede en kandidat til turneringens mål

Jeppe Jul Korsgaard leverer en såkaldt Forsberg og bringer piraterne i front med 2-1 i Østrig. Foto: Torben Hansen

Jeppe Jul Korsgaard leverer en såkaldt Forsberg og bringer piraterne i front med 2-1 i Østrig. Foto: Torben Hansen

ISHOCKEY:Efter to kampe i Champions Hockey League er det overraskende facit, at Aalborg Pirates pludselig står med gode kort på hånden for at komme videre fra puljen.

Lørdag aften fik holdet for anden gang på tre dage sendt en svær udekamp ud i overtid, og lørdagen blev endda endnu bedre end torsdagen, for det var piraterne, der trak det længste strå, da Thomas Spelling trak pucken op i nettaget, mens piraterne var i overtal.

- Det er slet ikke til at forstå. I dag havde vi håbet på at skave en tæt kamp. I torsdages mod Zürich havde vi slet ikke turdet regne med noget som helst. Så at vi står her med tre point, er helt vildt, lyder det fra Jeppe Jul Korsgaard, der sendte de ti medrejsende Pirates-fans ud i ekstase med en scoring i anden periode.

Her fik han pucken i højre side af zonen og trak direkte mod mål, hvor han tvang keeperen først den ene vej og så den anden, inden han lagde den ind i et nærmest tomt mål.

- Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg tænkte. Til at starte med ville jeg trække den langt, men så blev det lige pludselig en onehander i stedet. Og nej, jeg skulle ikke have ramt den meget mindre, så var den ikke kommet ind. Det var lidt på instinkt, lyder det fra Jeppe Jul Korsgaard.

Søndag morgen sætter piraterne sig i bussen til den lange tur hjem til Aalborg.

- Men vi skal sgu fejre nu. Så kan det godt være, der er nogen, der får det lidt stramt på den tur i morgen, siger han med et stort grin.

Aalborg Pirates har tre point efter to kampe - det er samme antal som svenske HC Frölunda, der lørdag tabte med 3-2 efter straffeslag til ZSC Zürich, der dermed topper gruppen med fire point.

Torsdag aften er der returkamp mod Vienna Capitals i Bentax Isarena i Aalborg med kampstart 19.30.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden