Jernvilje-løbet er for alle

Beboerne på Støberigården er gået i træning til besøg fra Team Tvilling

Team Støberigården træner til Jernvilje-løbet, der afvikles lørdag. Foto: Ole Geerthsen

Team Støberigården træner til Jernvilje-løbet, der afvikles lørdag. Foto: Ole Geerthsen

NYKØBING:Regn og blæst skal ikke sætte en stopper for træningen, så Ella Højgaard og Karoline Kristensen fra Støberigården sætter sig til rette i løbevogne, som Støberigården har lånt af Team Tvilling.

Aktivitetskoordinator ved Støberigården, Grethe Larsen, og pædagog Lene Johansen agerer motorer, så snart suser de alle fire hen ad den regnvåde Støberivej.

Støberigården fik leveret de to løbevogne mandag, så tirsdag skulle vognene for første gang afprøves.

- Man skal lige vænne sig til at løbe med sådan en vogn, siger Grethe Larsen.

Lige siden Morsø Kommune annoncerede, at Nykøbing lørdag får besøg af de to brødre fra Team Tvilling, har Støberigården været tilmeldt Jernvilje-løbet, som tvillingeparret skal føre an.

Derudover vil tvillingerne også holde foredrag i Musikværkstedet.

Tvillingerne Steen og Peder Mondrup er kendt for at være lidt af et umage par. Som de selv beskriver det, så har Steen fået benene, og Peder har fået hovedet. Peder er spastisk lammet, men i en løbevogn har han sammen med tvillingebroderen gennemført flere halvmaratons og en Ironman.

Jernvilje-løbet i Nykøbing bliver en rute på tre kilometer, der starter ved Kirketorvet og går ned til Øroddevej og ender på Kirketorvet igen.

- Løbet er gratis, og alle kan deltage - om man så vil gå, løbe, skubbe eller trille, så er alle velkomne, siger Charlotte Kristensen, frivillighedskoordinator i Morsø Kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.