Motionsidræt

Jesper dansede sig til progeriatræf

Efter et zumbaevent i Poulstrup er Jesper Sørensen tæt på at have samlet nok penge til et træf for progeriaramte

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jesper Sørensen gav den gas til Zumba i sin hjemby Poulstrup. Privatfoto

POULSTRUP:Det kan konkluderes efter lørdagens zumba arrangement i Poulstrup, til fordel for 16-årige Jesper Sørensen, der er ramt af sygdommen progeria, at et træf i Rebild for de 25 europæiske progeriabørn og deres familier bliver en realitet.

Knap 130 dansende og tilskuere var mødt frem for at støtte Jespers sag, både med at danse, købe lodder i tombolaen, salg af zumbatøj, salg af slush ice, kage og kaffe samt med indsamlingsbøtten, der gik rundt.

Jesper satte gang i festen

Jesper Sørensen, der selv bor i Poulstrup, havde på forhånd lovet at hoppe på scenen selv og danse med, men på selve dagen var han lidt nervøs. Han trodsede heldigvis sin nervøsitet, gav den gas og var fuld af energi. Da musikken startede, blev Jesper helt grebet af at danse og hoppede på scenen flere gange.

Snart nås målet

Arrangementet i Poulstrup gav 15.479 kr. til progeriatræffet i Rebild. I alt skal der indsamles 250.000 kroner, hvis træffet i august skal blive til noget.

Før arrangementet i Poulstrup, var det lykkedes at samle 217.000 kroner, og med zumba arrangementet, hvor der blev samlet 15.479 kr. ind, er der ikke lang vej tilbage før, Jesper Sørensen kan samle sine venner med progeria i Nordjylland.

Børn med progeria ældes otte gange hurtigere end normalt og bliver i gennemsnit 13 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.