Håndbold

Jesper Jensen stopper karrieren til sommer

Den tidligere håndboldlandsholdsspiller Jesper Jensen stopper med udgangen af denne sæson

Jesper Jensen stopper karrieren. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Jesper Jensen stopper karrieren. Foto: Claus Fisker/Scanpix

SKJERN:Efter 13 år i Skjern Håndbold er det slut for Jesper Jensen. Den tidligere landsholdsspiller, der efterhånden er blevet 35 år, stopper karrieren til sommer. Playmakeren vil i stedet ernære sig som træner.

- Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige tidspunkt i forhold til at påbegynde en ny karriere som træner, siger Jensen til klubbens hjemmeside.

Jesper Jensen var med til at vinde EM-guld med landsholdet i 2008, ligesom han også var med på de hold, der snuppede EM-bronze i 2004 og 2006 samt VM-bronze i 2007. Han meldte endegyldigt fra til landsholdet for to år siden efter at have opnået 120 landskampe og lavet 238 mål.

Jesper Jensen vil blive savnet i Skjern Håndbold, hvor han er en klublegende.

- Han er en yderst respekteret og fantastisk sportspersonlighed både på og uden for banen, og han er indiskutabelt en af klubbens største spillere gennem tiderne, siger klubbens formand, Carsten Thygesen.

Playmakeren er to gange blevet kåret som årets spiller i klubben og var med, da klubben i 2003 spillede DM-finaler mod Kolding IF.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst