Jesper Thilo klar til jazz og dinner

Mad og musik i ”den runde”

Jesper Thilo spiller i Den runde Pavillon 27. februar, når Jazz9700 inviterer til jazz og dinner. Privatfoto

Jesper Thilo spiller i Den runde Pavillon 27. februar, når Jazz9700 inviterer til jazz og dinner. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Jazz9700 præsenterer Jesper Thilo og Jens Nørholms Swing Combo fredag 27. februar klokken 18.30 i Den Runde Pavillon i Brønderslev.

Arrangementet begynder med buffet leveret af Restaurant Hedelund og herefter giver Jesper Thilo på tenorsax samt Swing Combo koncert.

Jesper Thilo er en legende i dansk jazz på saxofon og er konservatorieuddannet på klarinet. I 1971 modtog han prisen som årets danske jazzmusiker og modtog i 1977 som den første Ben Webster-prisen. Siden 1985 har Jesper Thilo haft primært egne grupper.

Jesper Thilo har over et halvt århundrede været dansk jazz’s førende saxofonist og musiker, blandt andet gennem sit mangeårige arbejde i Danmarks Radios Big Band, som sideman i stort set alle sammenhænge samt egne grupper og indspilninger.

- Hans kendetegn er overlegen teknik, stor rytmisk energi, musikalske spændvidde fra traditionel jazz til swing og bebop. Jesper Thilo har en underholdende og kommunikerende form, der altid er en stor oplevelse, lyder karakteristikken af aftenens musiker.

Repertoiret er bygget op af den slidstærke og solide portion af jazzens standardnumre og evergreensnumre, som igennem Jesper Thilos saxofon får nyt liv.

Denne aften er Jesper Thilo bakket op af Jens Nørholms Swing Combo, der i denne sammenhæng sørger for et solidt swingende grundlag for det forrygende saxofonspil. Aftenens publikum vil møde Jesper Thilo (tenorsax ), Jens Nørholm (piano), Jens Jefsen (bas) og Heine Poulsen (trommer)

Billetpris for medlemmer af jazzklubben Jazz9700 er 300 kroner og prisen for ikke-medlemmer til arrangementet er 350 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.