Jesperhus slutter fortrinligt af

Efterårsferien var sidste mulighed for at se til jungledyret Hugo og hans venner i Jesperhus, og det valgte rekordmange familier at gøre

Søren Kjær og Diana Holm
Direktør i Jesperhus Peter Overgaard er mere end tilfreds med årets efterårsferie, som han kalder ”over forventning”. Han nævner tre faktorer, som kan være medvirkende til den gode uge.
Forlystelsespark 21. oktober 2018 14:50 - Opdateret 22. oktober 2018 14:39

NYKØBING: - Vi har aldrig haft så mange gæster i efterårsferien. Det er rekord.

Sådan siger direktør i Jesperhus Peter Overgaard om en udsolgt efterårsferie. Der har ifølge ham været 20.000 overnatninger i Jesperhus, og det er det største antal i ferieparkens historie. Direktøren giver æren til jungledyret Hugo.

Det høje antal gæster kan også ses i antallet af græskar, som Jesperhus har købt ind. Sidste år købte Jesperhus 1500 græskar til gratis benyttelse for børnene, men i år skulle der flere til.

- Vi købte 500 mere, det var ikke nok. Så købte vi 200 mere, og det tror jeg passer. Det fortæller også lidt om stigningen af besøgstallet, at vi skal have så mange, siger Peter Overgaard.

Jesperhus har over sommeren hittet på Youtube, hvor de har opnået godt 32.000 abonnenter. Universet omkring Hugo bliver promoveret på mediet, og det har udviklet sig til, at showet er en større attraktion parken ifølge Peter Overgaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...