Jesperhus slutter fortrinligt af

Efterårsferien var sidste mulighed for at se til jungledyret Hugo og hans venner i Jesperhus, og det valgte rekordmange familier at gøre

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er tilsyneladende dette Hugo-show, som lokker en masse gæster til Jesperhus ifølge Direktør Peter Overgaard. Dr. træls har været aktiv på Youtube henover sommeren, men det var først i efterårsferien, at han er blevet en del af forestillingen.

NYKØBING:- Vi har aldrig haft så mange gæster i efterårsferien. Det er rekord.

Sådan siger direktør i Jesperhus Peter Overgaard om en udsolgt efterårsferie. Der har ifølge ham været 20.000 overnatninger i Jesperhus, og det er det største antal i ferieparkens historie. Direktøren giver æren til jungledyret Hugo.

Det høje antal gæster kan også ses i antallet af græskar, som Jesperhus har købt ind. Sidste år købte Jesperhus 1500 græskar til gratis benyttelse for børnene, men i år skulle der flere til.

- Vi købte 500 mere, det var ikke nok. Så købte vi 200 mere, og det tror jeg passer. Det fortæller også lidt om stigningen af besøgstallet, at vi skal have så mange, siger Peter Overgaard.

Jesperhus har over sommeren hittet på Youtube, hvor de har opnået godt 32.000 abonnenter. Universet omkring Hugo bliver promoveret på mediet, og det har udviklet sig til, at showet er en større attraktion parken ifølge Peter Overgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.