Jess Thorup er utilfreds med straffekendelse

Esbjergs Jess Thorup mente ikke, at der var straffespark til Brøndby, da de to hold tørnede sammen i pokalen.

Jess Thorup er utilfreds med straffekendelse

Esbjerg var tæt på at sikre sig en sejr og et flot udgangspunkt inden returkampen i pokalsemifinalen, da Esbjerg på udebane spillede 1-1 mod Brøndby.

Vestjyderne var længe i front og i kontrol, men kort før tid fik Brøndby udlignet, da Jonas Knudsen væltede Oke Akpoveta omkuld tæt på Esbjergs eget målfelt.

Ifølge dommer Jakob Kehlet var Akpoveta inde i straffesparksfeltet, men Esbjerg-træner Jess Thorup mente efterfølgende, at kendelsen var forkert.

- Jeg synes, den var udenfor. Jeg gik over til ham med det samme og sagde, at det ikke var mange gange, at man ville dømme sådan en, men dommeren mente, at han havde en god vinkel, siger Thorup.

Esbjerg-træneren var ellers godt tilfreds med udbyttet på Brøndby Stadion.

- Vi må have gjort et eller andet rigtigt, siden jeg står og er utilfreds lige nu. Vi spillede en fremragende første halvleg.

- Hvis jeg skal finde noget at være utilfreds over, så var det, at vi faldt for langt tilbage efter pausen, og kom til at spille med for mange lange bolde.

- Sådan er det på Brøndby Stadion. Man kan ikke forvente at dominere kampe her i alle 90 minutter, siger Thorup.

Det positive resultat efterlod da også Thorup i godt humør i forhold til returkampen i april.

- Vores mål var at sørge for, at vi stadig var med i spillet om en finaleplads. Det er vi. Brøndby skal score i returkampen. Så vi håber, at vi kan få fyldt hjemmebanen op og spille os i finalen, siger Thorup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.