Jess Thorup: Van der Vaart er opsat på at hjælpe FCM

Claus Steinlein tror fortsat på, at FC Midtjylland kan lokke hollandske Rafael van der Vaart til Heden.

FC Midtjylland - Brøndby IF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Midtjylland - Brøndby IF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

Rafael van der Vaarts flirteri med FC Midtjylland har været det helt store samtaleemne, siden den hollandske stjerne blev spottet på MCH Arena til torsdagens Europa League-kamp mod Videoton.

Søndag eftermiddag var den tidligere Real Madrid-spiller igen tilbage i Herning, hvor han overværede 3-3 opgøret i Alka Superligaen mellem FC Midtjylland og Brøndby.

i takt med at kontakten mellem herningenserne og hollænderen er taget til, er spekulationerne omkring den tidligere Real Madrid-spillers fodboldmæssige forfatning også taget til i Fodbolddanmark.

Men de bekymringer deler FC Midtjylland-træner Jess Thorup ikke.

Thorup fortæller, at han har haft møder med hollænderen, og det har fået ham til at vende tommelfingeren op ad for at forsøge at hente Van der Vaart.

- Det vigtigste for mig er, at han hr lysten til at komme tilbage og bevise overfor kritikerne, at han ikke er færdig på topplan, siger Thorup.

- Han er sulten for at bevise sit værd, og han er meget opsat på at hjælpe FC Midtjylland til at blive endnu bedre. Men det ligger på et andet bord nu, så det er ikke længere op til mig at afgøre, om han skal spille her eller ej, siger Jess Thorup.

Ifølge FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, er det økonomien, der adskiller parterne i øjeblikket.

- Det kan stadig gå begge veje i forhandlingerne, men jeg er jo midtjyde, og herude tror vi på tingene. Derfor er jeg også fortrøstningsfuld i den her situation, siger Claus Steinlein.

- Jeg har haft mange møder med ham, men det er fortsat økonomien, der er problemet. Der er flere parter, som skal være villige til at give sig i forhandlingerne.

- Men jeg tager det som et kæmpe skulderklap, at han kom for at se kampen mod Brøndby. Det viser, at han er interesseret i klubben, og det er et godt skridt på vejen.

33-årige Rafael van der Vaart er i øjeblikket tilknyttet spanske Real Betis, og har tidligere spillet i Ajax, HSV, Real Madrid, Tottenham og Real Betis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.