Jørgensen: Det bliver hæsblæsende mod Portugal

To gange 0-0 mod Albanien og Armenien har gjort den sidste kamp mod Portugal til et vitalt opgør for Danmark.

Det danske fodboldlandshold ankom klokken halv fem tirsdag morgen i Københavns Lufthavn og har stadig ikke opgivet den direkte EM-billet til næste års slutrunde i Frankrig.

Efter 0-0-kampene hjemme mod Albanien i fredags samt Armenien i Jerevan mandag aften skal Danmark nu bruge en sejr over Portugal i den sidste gruppekamp 8. oktober.

- Det bliver en hæsblæsende kamp mod Portugal. Der skal vi komme med 110 kilometer i timen, og vi skal have analyseret, hvad vi gjorde forkert mod Armenien. Vi skal give den alt, hvad vi har, siger Nicolai Jørgensen.

Danmark er sikker på tredjepladsen i gruppen, der som minimum giver adgang til to playoff-kampe om at komme til EM. Men det er stadig første- eller andenpladsen, Danmark jagter.

- Vi vil utroligt gerne direkte videre, og det er også derfor, at vi er så skuffede nu. Playoff-kampe er altid rigtig svære, så lige nu skal vi bare have lov at være bitre over 0-0-resultatet.

- Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi kom for at hente tre point og vidste, at det var en utrolig vigtig kamp, men gik derfra med et uafgjort resultat, siger Nicolai Jørgensen.

- Vi spillede ikke godt nok. Vi fik ikke sat spillet godt nok op og lod dem have bolden lidt for meget. Vi fik heller ikke skabt de helt store chancer. Det var lige ved og næsten. Vi fik ikke lavet nok indlæg og heller ikke sat Nicklas Bendtner godt nok op i feltet.

- Det må vi kigge på som hold og tage den derfra. Vi mangler stadig en vigtig kamp, siger han.

Danmark kan også gå direkte videre som den bedste treer på tværs af de i alt ni EM-kvalifikationsgrupper.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.