Johanne Schmidt: Ikke i orden at møde dem med buh-råb

Johanne Schmidt-Nielsen kritiserer de folk, som overdøver 1. maj-talerne i Fælledparken.

Johanne Schmidt: Ikke i orden at møde dem med buh-råb

Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, tager afstand fra modtagelsen af regeringspartiernes talere ved 1. maj-arrangementet i Fælledparken i København.

Både Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), og SF-formand Annette Vilhelmsen blev overdøvet af buh-råb og pibekoncert, da de onsdag eftermiddag gik på talerstolen. Men det er ikke fair, lyder det fra Johanne Schmidt-Nielsen.

- Jeg kan godt forstå, at der er mange, der er utilfredse med regeringen. Men jeg synes ikke, det er fair, og jeg synes ikke, det er i orden at møde dem med buh-råb og fratage dem muligheden for at tale.

- Mød dem med argumenter, tag diskussionen, det er så meget stærkere, siger hun fra talerstolen i Fælledparken.

I sin 1. maj-tale tager Johanne Schmidt-Nielsen selv argumenterne i brug i kampen mod regeringen med statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og finansminister Bjarne Corydon (S).

Regeringens politik er mere blå end rød, og det er et svigt over for vælgerne, lyder kritikken.

- Helle Thorning, du skylder svar. Svar til alle de mange mennesker, der kæmpede for dig. Der overtalte deres nabo og deres kollega til at sætte kryds ved dig og din regering, siger Johanne Schmidt-Nielsen fra talerstolen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.