John siger nej til FCK

Hollænderen fik ikke nok tid til at overveje

Joshua John, der spillede for FC NOrdsjælland i sidste sæson, kommer ikke til FC København. Arkvifoto: Torkil Adsersen/Scanpix

Joshua John, der spillede for FC NOrdsjælland i sidste sæson, kommer ikke til FC København. Arkvifoto: Torkil Adsersen/Scanpix

KØBENHAVN:Den hollandske kantspiller, Joshua John, der i sidste sæson spillede for FC Nordsjælland, har sagt nej tak til et tilbud om en treårig aftale i FC København.

Det fortæller han nu til Ekstra Bladet, og årsagen til hans afvisning var en kort svarfrist fra de danske mestre.

- Klubberne har længe været enige, og jeg har også haft en god snak med træneren (Ariël Jacobs, red.), mens min agent har forhandlet med deres sportsdirektør.

- For et par dage siden fik vi så en mail med et tilbud, som også var et ultimatum: Vi skulle sige ”ja” til inden for 24 timer, hvis kontrakten skulle blive til noget, siger Joshua John til avisen.

Joshua John fortæller om sin beslutning.

- De (FC København, red) gav mig alt for lidt tid til at overveje tilbuddet, for jeg skulle også lige tale det igennem med min familie.

- Jeg aner ikke, hvorfor det skulle gå så stærkt. Tilbuddet var fint, men min mavefornemmelse var skidt, fordi jeg skulle træffe så stor og vigtig beslutning på meget kort tid, forklarer Joshua John.

Han fortæller videre, at han forventer at starte på banen lørdag for Twente, så måske tegner fremtiden alligevel lys for Joshua John, men altså næppe i Danmark og FC København i denne omgang.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.