John Terry overvejer at anke racismedom

Chelsea-anfører John Terry forstår ikke den hårde straf, han har fået i sagen om racisme mod Anton Ferdinand.

John Terry overvejer at anke racismedom

John Terry er yderst skuffet over den straf, han torsdag fik af det engelske fodboldforbund (FA) i forbindelse med racismesagen mod den mørkhudede Queens Park Rangers-spiller Anton Ferdinand.

Fire spilledages karantæne og en bøde på 220.000 pund (2,1 millioner kroner) er tung at sluge, siger forsvarsspillernes repræsentanter i en pressemeddelelse.

- Hr. Terry er skuffet over den beslutning, FA er kommet frem til, når det engelske retssystem har frikendt ham i sagen

- Han har bedt om en detaljeret udgave af afgørelsen, som han vil gennemgå nøje, inden han beslutter sig for en eventuel anke. På grund af Johns ret til at anke ønsker vi ikke at udtale os yderligere i sagen, står der i pressemeddelelsen.

Den 31-årige Chelsea-anfører har 14 dage til at anke dommen.

Han blev i sommer ellers frifundet i det engelske retssystem, hvor han var anklaget for at have kaldt Anton Ferdinand "black cunt" (sorte kusse) under en Premier League-kamp i sidste sæson.

Efter frifindelsen besluttede FA dog på eget initiativ at rejse en sag. John Terry afsluttede for få dage siden sin landsholdskarriere efter 78 A-landskampe for England.

Han begrundede afskeden med, at sagen gjorde hans position på landsholdet uholdbar.

I februar tog FA anførerbindet på landsholdet af John Terry som en konsekvens af sagen. Det fik den daværende landstræner Fabio Capello til at forlade sit job i protest.

John Terry har i retten indrømmet at have sagt noget racistisk til Anton Ferdinand, men han holder stadig fast i, at han kun gentog det, som han troede, at QPR-spilleren havde sagt til ham.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.