Jolie: Jeg troede aldrig, jeg ville blive mor

Der var ikke håb om hverken børnefamilie eller ægtemand hos den unge Angelina Jolie

EMNER 8. maj 2014 13:08

USA: Som lykkeligt gift mor til i alt seks børn, kan det umiddelbart virke lidt spøjst, at hun i det meste af sit liv ikke havde forhåbninger om hverken ægteskab eller børn.

Men sådan var virkeligheden for den amerikanske megastjerne Angelina Jolie. I hvert fald lige indtil hun mødte manden i sit liv, kollegaen og ægtemanden Brad Pitt. Det afslører hun ifølge ABC News til magasinet Elle.

- Jeg troede aldrig, jeg skulle have børn. Jeg troede aldrig, jeg ville blive forelsket. Jeg troede aldrig, jeg ville møde den rette. Når man kommer fra et splittet hjem, så accepterer man på en måde, at visse ting føles som et eventyr, og så leder man bare ikke efter dem, fortæller Jolie.

Den 38-årige skuespillerinde indledte sit stadig lykkelige romantiske forhold til Pitt for blot otte år siden, og i den periode er det lykkes parret at stable en familie med seks børn på benene - tre af dem har Jolie selv født, mens de resterende tre er adopterede.

- Man mødes, og man er to individer, og man føler sig inspireret af hinanden, man udfordrer hinanden, man komplementerer hinanden og driver hinanden smukt til vanvid, siger hun om sit forhold til den 50-årige Brad Pitt.

Angelina Jolie kan snart ses i biograferne med filmen ”Maleficent”, hvor også tre af parrets seks børn optræder på lærredet.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...