Jonas Dal: Går styrket ind til foråret

Hobros anfører nøjes dog med at kalde det ”status quo” efter januar måneds transfervindue

Mikkel Thygesen (yderst til højre) er en af to tidligere landsholdsspillere, der er kommet til Hobro i januar. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Mikkel Thygesen (yderst til højre) er en af to tidligere landsholdsspillere, der er kommet til Hobro i januar. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HOBRO:Med tilførslen af de to tidligere landsholdsspillere Mikkel Thygesen og Mikkel Beckmann er Hobro kommet stærkt ud af transfervinduet. Cheftræner Jonas Dal er særdeles tilfreds med den trup, der i foråret skal spille holdet frem til en ny sæson i Superligaen.

- Trupmæssigt er vi i den grad styrket efter vinterpausen. De to gange Mikkel, vi har fået ind, er to kæmpe gevinster. Desværre er vi kede af, at vi skulle af med Emil (Berggreen, red.). Men nu håber vi på at få en angriber ind, som kan besætte Emils plads. Lykkes det ikke, er vi stadig kommet stærkere ud, siger cheftræneren.

Anfører Mads Justesen kalder det ”status quo”, fordi holdet også har sagt farvel til Rasmus Hansen. Alligevel har han store forventninger til de to tidligere landsholdsspillere.

- Thygesen er kommet ind og ser rigtig fornuftig ud. Han kan dække flere pladser, og vi ser, hvordan han går til det uanset hvad, så ham kan vi forvente os rigtig meget af. Beckmann møder først ind mandag (i dag, red.), men jeg har også en stor tiltro til, at han kan bidrage med meget på holdet, siger Mads Justesen.

Lige nu har Hobro fortsat kig på camerounske Anicet Eyenga og Nyasha Mushekwi fra Zimbabwe som nye angribere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.