Jonas Dal: Stort pres på Brøndby

Det nye underlag på Brøndby Stadion kan måske blive en fordel for Hobro

Jonas Dal håber, at det nye græstæppe kan lægge pres på Brøndby. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Jonas Dal håber, at det nye græstæppe kan lægge pres på Brøndby. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix Scanpix Denmark

HOBRO:Græstæppet på Brøndby Stadion har været en rystende oplevelse i denne sæson, og forud for søndagens kamp mod Hobro IK har vestegnsklubben taget konsekvensen af de miserable baneforhold ved at importere nyt rullegræs fra Holland.

Gæsternes cheftræner har noteret sig, at der er sket forandringer i Brøndby, og det vil nordjyderne forsøge at lukrere på.

- Hele historien omkring banen skaber et stort pres på Brøndby. Nu vil folk se noget ordenlig fodbold, og hvis de kommer rigtig godt i gang, kan det blive en forfærdelig omgang for os. Omvendt kan presset også blive endnu større, hvis det ikke kører for dem. Det kan blive en fordel for os, siger Jonas Dal.

Den største overraskelse

Hvis Hobro kan hente den tredje sejr over Brøndby i denne sæson, vil oprykkerne blot være et enkelt point fra tredjepladsen i landets bedste fodboldrække.

Målet er stadigvæk at sikre sig endnu en sæson i Alka Superligaen, men en tilværelse i toppen er ikke utænkelig, hvis Hobro besejrer Brøndby.

- I så fald har vi muligheden for at lave den største overraskelse nogensinde i klubben. Det ville være større end oprykningen og at overleve i Superligaen, hvis vi kan få lov til at spille med om de øverste pladser, siger Jonas Dal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.