José Mourinho: Ronaldo tåler ikke kritik

Den portugisiske træner giver sin landsmand et lille svirp som afskedssalut efter tre års samarbejde.

José Mourinho: Ronaldo tåler ikke kritik

Tre års samarbejde mellem træner José Mourinho og angrebsstjernen Cristiano Ronaldo fungerede gnidningsløst i Real Madrid. Sådan da.

Den portugisiske træner, som netop er skiftet til engelske Chelsea, afslører, at der var en enkelt ting ved Ronaldo, som irriterede ham.

- Jeg havde kun et problem med ham. Det var en meget simpel ting, hvor man kritiserer en spiller set ud fra et taktisk synspunkt for at forsøge at forbedre det, som i mine øjne kunne gøres bedre, siger José Mourinho ifølge Sky Sports til tv-programmet Punto Pelota.

- Det tog han ikke særligt pænt, for måske mente han, at han vidste det hele, og at træneren ikke kunne hjælpe ham til at blive bedre, siger træneren.

José Mourinho tager gerne noget af æren for, at Cristiano Ronaldo på det personlige plan har haft masser af succes under de to landsmænds samarbejde.

- Cristiano havde tre fantastiske sæsoner med mig. Jeg ved ikke, om de var de bedste i hans karriere, for han havde også nogle fantastiske øjeblikke hos Manchester United.

- Jeg mener, at vi sørgede for at spille ham på den rigtige måde taktisk, så han kunne få udbytte af alt sit potentiale og sætte rekorder og score mål, siger José Mourinho.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.