Joshua John: Det var en drømmedebut

Joshua John glædede sig over sit mål, mens Kasper Hjulmand var skuffet over, at det kun blev til et point.

Joshua John: Det var en drømmedebut

I torsdags havde Joshua John sin første træningsdag for FC Nordsjælland. Lørdag kom den 23-årige hollænder, som klubben har lejet i hollandske Twente, på banen, da der manglende syv minutter af opgøret mod AaB. Han viste med det samme flere gode takter.

Og efter en elegant frispilning fra Kasper Lorentzen, blev Joshua John redningsmanden for FCN med udligningen til 1-1 to minutter før tid, da han med højrepoten sendte bolden ind bag Nicolai Larsen i AaB-målet.

- Det er en drømmedebut. Jeg kom ind og scorede et mål. Det var dejligt, siger Joshua John.

Og FCN-træner Kasper Hjulmand var da også yderst tilfreds med de spillemæssige egenskaber, som Joshua John indtil videre har vist frem hos de regerende mestre.

- Han har vist hurtige fødder. Han er lynende hurtig. Vi har set kampe sammen. Både hans og vores. Han er godt hollandsk skolet og kan se idéerne med det, vi gerne vil med ham. Og vi ser i dag, at han godt kan afslutte, siger Kasper Hjulmand.

Til gengæld var resultatet 1-1 og den tredje kamp i træk uden sejr for FCN ikke tilfredsstillende ifølge Kasper Hjulmand.

- Først og fremmest er det en skuffelse. Det er en kamp, vi skal vinde. Det er godt at komme igen, men når jeg ser kampen som helhed, så synes jeg, vi skal være bedre til at kende vores besøgelsestid. Det er overskriften, siger Kasper Hjulmand.

- Vi skal udnytte de chancer, vi har i starten. Så ser vi en helt anden kamp, siger Kasper Hjulmand.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden