Hjallerup

Jubelscener fra Hjallerup Marked

Markedsformand forventer over tre millioner kr. i overskud i år

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tidligt søndag morgen var frivillige ved at indsamle skrald. Samlet set bliver der indsamlet 50 tons skrald til Hjallerup Marked. Foto: Henrik Louis Simonsen

HJALLERUP:Det er alt for tidligt at gøre økonomisk status over Hjallerup Marked.

Men søndag eftermiddag er der alligevel temmelig vilde jubelscener at spore hos formanden for Hjallerup Markedsforening Dennis Kvesel.

- Jeg er bare så jublende glad. Og i år tør jeg godt at sige, at vi har ramt den lige i røven, siger Dennis Kvesel, der først og fremmest konstaterer, at det gode vejr betyder alverden for Hjallerup Marked.

- Vi er jo et familiemarked. Det er vores koncept. Og når der er godt vejr, er det hele familien, der kommer med onkler og tanter osv. Og de er her hele dagen. Samtidig er her en ro og fordragelighed, konstaterer en glad Dennis Kvesel, der har fået positive tilbagemeldinger fra både Nordjyllands Politi og det interne sikkerhedssystem.

- Vi har ikke haft problemer med fødevarestyrelsen, og vi har ikke haft problemer med strøm eller kloakker, og Hestens Værn har rost os til skyerne. Når man tænker på hvor meget kontrol, vi er underlagt, og hvor mange ting, vi skal have til at fungere på én gang, så kan jeg næsten ikke få armene ned, siger Dennis Kvesel.

Det økonomiske resultat bliver ikke offentliggjort før til oktober/november.

Men Dennis Kvesel vil blive skuffet, hvis ikke årets resultat mindst matcher sidste års resultat, hvor overskuddet samlet set var på cirka 3,4 millioner kroner.

2200 frivillige har i år været med til at få hjulene i Hjallerup Marked til at snurre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.