Morsø

Jubilæum fejres med gratis billetter

Bio Mors viser gratis film lørdag i anledning af 25 års jubilæet, som også blev markeret med en reception tirsdag

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæsterne blev modtaget med en drink i foyeren, hvor der senere blev stillet buffet frem. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:"Tillykke med os" lød det, da der tirsdag eftermiddag blev skålet i foyeren i Bio Mors, hvor Biografforeningen af 1992 fejrede 25 års jubilæum.

Både tidligere bestyrelsesmedlemmer, politikere, frivillige og andre venner af biografen troppede op for at deltage i receptionen. De blev trakteret med taler, buffet og snigpremiere på filmen Logan Lucky.

Festen stopper dog ikke her. Bestyrelsesformand Kim Jensen Møller afslørede i sin tale, at der i anledning af jubilæet vises gratis film for publikum på lørdag.

Engang i efteråret vil alle de frivillige desuden blive inviteret til middag på Sallingsund Færgekro.

Kim Jensen Møller erindrer tydeligt, at den første film, den genåbnede Bio Mors havde på programmet for præcis 25 år siden i går, var Fisken de kaldte Wanda.

Bestyrelsesformanden benyttede lejligheden til at takke både tidligere bestyrelsesmedlemmer og de mere end 1000 forskellige frivillige, der har taget en tørn gennem årene. Daglig leder Peter Astorp, der snart går på pension, fik en særlig tak.

Også borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) samt udvalgsformændene Ellen Philipsen Dahl (DB) og Lauge Larsen (S) tog ordet for at rose de frivillige og mindes gode stunder i biografen.

Ellen Philipsen Dahl var selv en af initiativtagerne til at stifte Biografforeningen af 1992 med det mål at købe biografbygningen.

- Jeg og min mand var lige flyttet tilbage til Mors, og jeg kunne ikke forestille mig at blive boende, hvis der ikke var en biograf, sagde hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.