Jubilæum fejresaf 100 skuespillere

Blandt de mange gensyn kan man opleve uddrag fra ”Grimm, grimmere, grimmest” som blev opført i foråret, hvorfra dette foto stammer.

Blandt de mange gensyn kan man opleve uddrag fra ”Grimm, grimmere, grimmest” som blev opført i foråret, hvorfra dette foto stammer.

SÆBY:Sæby Scenen fylder 25 år og fejrer det i første omgang med en jubilæumsforestilling, som opføres på Skovlyst d. 5., 6. og 7. oktober 2006. Forestillingen er et mix af gamle og nye numre opført af Sæby Scenens medlemmer fra alle grupper, som er børnehold, ungdomsholdet, voksenholdet og koret. Forestillingen har fået titlen ”Teatermix” – sødt, salt og syrligt. Det fortæller Margaretha Cedergren fra Sæby Scenen der styrer festforestillingerne sammen med Karsten Legaard. 100 medvirkende deltager med hver deres input til en festlig aften. Voksne bidrager bl.a. med et nummer fra Byens Bedste Bryster, Pigen med svovlstikkerne, Det er ganske vist og Sort humor. Ungdomsholdet, som tæller 35 unge har koncentreret sig om gode bidder af forårets populære forestilling Grimm, Grimmere, Grimmest!!! 25 kormedlemmer styrker sangnumrene med flere, til lejligheden indstuderede, stemmer. Børnehold to er kommet godt i gang med at øve frem til forårets opførelse ”Bølle Bob”. Ved jubilæet får tilskuerne tre gode uddrag fra denne forestilling. Der er gået 25 år med et utal af aktiviteter for medlemmer i alle aldre og til glæde for et lige så bredt et publikum. På alle hverdage i sæsonen mødes grupper på Skovlyst for at øve sang, musik eller teater sammen. Skovlyst er, som før i tiden, et hus fuld af liv. Næsten alle hold har fuld gang i aktiviteter, der skal på tapetet efter jubilæumsforestilling. Den nylig afholdte audition til ”John Mogensen Cabareten” gjorde et hold klar til at øve hen imod opførelse sidst i april måned. Det store ungdomshold skal i gang med en form for rock-musical om forskellige ungdomskulturer og har planlagte opførelser sidst i marts. Kun børnehold 1 halter lidt deltagermæssigt. - Der håber vi virkelig på at flere vil dukke op d. 10. oktober, hvor nye kan komme og være med til øve på et julestykke, som skal opføres ved Scenens traditionelle juletræsfest først i december, siger Margaretha Cedergren.