Jubilæum gav ægtepar en ny bil

Heldigt ægtepar kørte af sted med stor præmie

Vinderne af bilen, Esther og Villy Jellesen, blev overrakt nøgle og blomster af den ene af firmaets indehavere, Søren Bohl Nielsen.

Vinderne af bilen, Esther og Villy Jellesen, blev overrakt nøgle og blomster af den ene af firmaets indehavere, Søren Bohl Nielsen.

Festlighederne i anledning af 75 års jubilæet i et af Nordjyllands mest kendte bilhuse, N. O. Jensen, i Aalborg, blev forleden rundet af på behørig vis.

Omkring 200 deltog i et jubilæumsarrangement i forretningen, hvor aftenen havde tre særlige gæster.

Dels tidligere formand for SIFA, Henning Jensen, der holdt et spændende foredrag om især sin tid i de samvirkende idrætsforeninger, og dels ægteparret Esther og Villy Jellesen fra Aalborg.

Som vindere af firmaets jubilæumskonkurrence var de der for at hente deres præmie, en spritny HyundaI I10. Parret er ifølge salgschef Klaus Jepsen trofaste Mazda-kørere og har p.t. en Mazda 6. Den bliver ikke afløst af Hyundai’en men suppleret af koreaneren, som de glade vindere kørte hjem i.

Firmaet N. O. Jensen, der er en af Jyllands største forhandlere af Mazda, Suzuki og Hyundai, blev grundlagt af Niels Olav Jensen, der som 80-årig i 1993 solgte forretningen til de nuværende ejere, nemlig hans børnebørn brødrene Søren og Lars Bohl Nielsen.

Niels Olav Nielsen startede forretningen i en garage i Sankelmarksgade i Aalborg og flyttede i 1972 flyttede til den nuværende adresse på Hattemagervej, hvor der i 2006 blev bygget et stort og moderne bilhus på 4800 kvadratmeter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.