Jubilæum i mandskoret Arion

Formand Per M. Lyng overrækker diplom til 40 års jubilar Poul Skoubo Jakobsen. Privatfoto

Formand Per M. Lyng overrækker diplom til 40 års jubilar Poul Skoubo Jakobsen. Privatfoto

Mandskoret Arion har holdt sin årlige sammenkomst kaldet "Torskegildet". Det er en traditionsrig fest, der siden korets start i 1898 er blevet holdt hvert år. Ved denne lejlighed markeres alle mærkedage, som har været i koret i årets løb.

I år var der hele to jubilæer. Poul Skoubo Jakobsen havde 40 års jubilæum. Han blev udnævnt til æresmedlem og fik overrakt korets diplom. Formand Per M. Lyng havde 50 års jubilæum, heraf 42 år som formand, og han fik også overakt korets diplom. Der var stor tak til begge for deres indsats for koret.

Årets sangerbror bliver også valgt.

Det er en sanger, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for koret. I år faldt valget for anden gang på Freddy Hansen, Hjørring. Han fik overrakt korets vandrepokal for sin store indsats.

Koret er gået ind i en travl periode, hvor de i hele december måned synger julesange i byens gågader.

Korets nuværende sanglokale på Godthåb skal bruges til andet formål, men heldigvis er koret kommet med i det nye samarbejde om Fremtidens Vendelbohus, og de starter den nye sæson den 9. januar på Vendelbohus.

Da koret altid kan bruge flere medlemmer, inviteres alle mænd, der har lyst til prøve at synge i kor, til at komme og høre om Arion, samt deltage i prøven.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.