Jubilæum på Aktiviteten

Fest for brugerne af dagtilbuddet

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bostedet Gimle i Frederikshavn havde stået for maden.

Torsdag var der fest på Aktiviteten, der er et dagtilbud for voksne udviklingshæmmede.

Her har 23 borgere fra både Sæby og Frederikshavn sin daglige gang i hverdage, og normalt fordrives tiden med en del forskellige aktiviteter.

Hver dag er der for eksempel et køkkenhold, der laver frokost, som borgerne kan købe for en billig penge og spise i kantinen.

Nogle har et travehold der går ture, mens andre går til ridning. En lille pigegruppe der går til svømning, og der er også et computerhold, hvor de borgere, som har egen bærbar eller iPad får hjælp til at bruge dem, og lære it og komme på nettet.

Men torsdag var ikke som de andre dage.

Om formiddagen var der nemlig Åbent Hus for at fejre Aktivitetens 25 års jubilæum, hvor små hundrede inviterede kiggede forbi.

Med var også bostederne Gimle i Frederikshavn, der havde stået for maden og Nordstjernen i Skagen var også med for at fejre.

Men det var ikke blot selve stedet som kunne fejre det kvarte århundrede.

12 borgere har nemlig været med fra starten og havde dermed også 25 års jubilæum.

Disse 12 jubilarer fik hver en unik og personlig gave til minde om dagen. Noget de havde glædet sig rigtig meget til, fortæller personalet.

- Det har været en rigtig, rigtig hyggelig dag, og borgerne var både glade og tilfredse, fortæller pædagog Dorthe Nielsen.

- Og så var der faktisk en ekstra jubilar, nemlig Else Marie Christensen, som har været ansat lige fra begyndelsen. Hun går nu på efterløn, og hun er en kollega vi alle kommer til at savne rigtig meget, slutter Dorthe Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.