Jubilæumsfest, - og regnen silede så sagte

Klitmøller Sommerfest er altid blev afviklet i flot solskinsvejr

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Martin Eigenbroth fra Klitmøller Spejderne har siden starten for 10 år siden med Klitmøller Sommerfest været til at arrangere festen, som i år havde temaet ”det bedste af det bedste”, hvor styregruppen havde udvalgt de største succeser i sommerfestens levetid.

KLITMØLLER:Det kan ikke siges for ofte. Vejrguderne gør, som det passer dem

De første ni gange er Klitmøller Sommerfest blevet afviklet under blå himmel med en smilende sol, mens der netop denne weekend er lagt op til en jubilæumsfest med det bedste af det bedste gennem de første ti år.
Og så regner det!
Men det har nu ikke haft den store påvirkning på humøret og tilstrømningen.
Klitmøller Sommerfest bliver afviklet af Klitmøller Spejderne og Klitmøller Idrætsforening, som på bedste broderlige vis deler overskuddet med en halvpart til hver.
Sommerfesten har en styringsgruppe på otte til ti tovholdere, som hver har deres eget ansvarsområde, og i styringsgruppen sidder Martin Eigenbroth, som er formand for Klitmøller Spejder, der er organiseret under De Blå Spejdere.
Han fortæller, at hvert medlem i styregruppe selv skal sørge for at finde frivillige hjælpere, og i løbet af sommerfestens tre dage er omkring 100 frivillige beskæftiget med at holde sammen på de mange gøremål.
- Tager man for eksempel en barvagt, så er man hjælper, forklarer Martin Eigenbroth.
For mølboerne er sommerfesten den lokale byfest, og det er for det meste de fastboende, der kommer som gæster eller hjælper til.
- Der kommer rigtig mange gæster og hjælpere, som i det daglige ikke har noget med de to foreninger at gøre, men som bare har lyst til at hjælpe til, siger Martin Eigenbroth.
Han nævner også den store opbakning, der kommer fra de omkring 100 sponsorer, som er med til, at Klitmøller Sommerfest har en sund økonomi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.