Børnepasning

Jubilerende vuggestue i Mariager viste vejen

Lærkebo og Regnbuen var de eneste vuggestuer i Mariagerfjord, da kommunerne blev lagt sammen - i dag passes 105 børn i vuggestuer

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nils Adrian Espersen fra teatergruppen Ratatas spillede Mester Jakob. Foto: Lars Pauli

Vuggestuen i daginstitution Lærkebo i Mariager fejrede onsdag 25 års jubilæum med bevidstheden om, at den har været med til at bane vejen for udbredelsen af denne pasningsform i Mariagerfjord Kommune. I dag passes 105 børn i Mariagerfjord Kommunes vuggestuer fordelt på institutioner i Hobro, Hadsund og Mariager. - Jeg er stolt af politikerne fra gamle Mariager Kommune, som i 1987 havde modet til at turde oprette en vuggestue, siger Karen Christensen, der er leder af Lærkebo og har jubilæum sammen med sin arbejdsplads. Teatergruppen Ratatas optrådte om formiddagen med forestillingen "Mester Jakob" for Lærkebos små brugere, både vuggestuebørn og børnehavebørn, samt vuggestuebørnene fra Regnbuen. Musik har en fremtrædende plads i dagligdagen i Lærkebo, og "Mester Jakob" er en sang, som alle børn i institutionen på et tidspunkt har stiftet bekendtskab med, og som de selv har været med til at dramatisere. Så det var genkendelsens glæde.

Forsiden