Juhl og Laybourn er ude

Den halvt nordjyske mixeddouble chanceløse mod verdensetterne

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LONDON:Skagboen Kamilla Rytter Juhl og VEB-spilleren Thomas Laybourn har tidligere besejret de kinesiske verdensettere Zhang og Zhao, men onsdag formiddag var der ingen tvivl, da de to par tørnede sammen i kvartfinalen ved OL.

Danskerne lagde bedst ud i første sæt og kom foran med 4-2, men herfra satte kineserne sig på kampen og vandt første sæt overbevisende med 21-13.

I andet sæt fulgtes de to par til 10-10, men igen indlagde kineserne en spurt og bragte sig foran med 15-11. Her svarede danskerne godt igen og kom på 14-15. Kineserne trak dog igen fra til 19-15. Den kinesiske defensiv fungerede lidt for godt, når danskerne tog teten.

Afslutningen bød på nogle fantastiske dueller, men kineserne hentede sejren på en netruller med 21-17. Og efter kampen kunne det danske par give hinanden en krammer - Laybourn stopper karrieren efter otte års makkerskab.

- Der er naturligvis mange tanker lige nu, og jeg er glad for, at jeg ikke skulle interviewes lige efter, vi havde givet hinanden den krammer, for så var jeg begyndt græde. Men at tænke på, at jeg lallede rundt i starttyverne og spillede et par gange om ugen og hyggede med venner, og nu er jeg nået hertil, hvor jeg spiller OL-kvartfinale og snakker med jer. Det er jo stort, siger Thomas Laybourn.

- Jeg vil virkelig savne Thomas, for det har været som et otte år langt ægteskab, siger Kamilla Rytter Juhl.

Senere onsdag skal også den nordjyske herresingle Jan Ø. Jørgensen i aktion mod den syvendeseedede sydkoreaner Lee Hyun Il, og mixeddoublen med aalborgensiske Christinna Pedersen og Joachim Fischer skal spille mod Prapakamol og Thoungtongkam fra Thailand.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden