Juicekæde på plads i Algade

Lasse Andersen til venstre og Mads Horstmann foran seneste skud på Joe & The Juice stammen. Den nyåbnede butik i Algade 18. Foto: Ole Skouboe
1. december 2016 13:08

Den dansk grundlagte juicekæde, Joe & The Juice, satser massivt i det kommende år, og specielt USA har man et godt øje til.

Der findes omkring 160 Joe & The Juice på verdensplan, og efter planen skal der yderligere åbne 90 butikker i løbet af det kommende år.

Den hjemlige andedam glemmes dog ikke helt, og torsdag 1. december åbnede kæden således sin butik nummer fire i Storaalborg.

I en sidefløj til Salling i Algade, hvor der tidligere var Salling-bager lå, er Joe & The Juice rykket ind i dejlige lokaler, der p´å mange måder er at ligne med en nybygning.

Ejendommen ejes i dag af Hans Andersen, City-Ejendomme Aalborg.

På åbningsdagen var Andreas Peter Dipo Zimmermann, Country Manager Denmark hos Joe & The Juice, på besøg, og han var begejstret for den nye butik.

- Med åbningen i Algade dækker vi Aalborg midtby, to andre butikker ligger i Østerågade og i Friis Indkøbscenter. Desuden har vi en butik i Aalborg Storcenter.

- Den nyåbnede Joe & The Juice har en fantastisk beliggenhed, og jeg er sikker på, at folk også vil tage godt imod os i Algade, siger en forventningsfuld Andreas Peter Dipo Zimmermann.

Det er bar manager Lasse Andersen og juicer Mads Horstmann, der hver dag står parat til at servicere kunderne i den nyåbnede Joe & The Juice i Algade.

De to friske og udadvendte fyre ser frem til at tage imod et klientel, der har lyst til at nyde friskpresset juice, dejlig kaffe og sunde sandwiches til dunkende musik.

- Det er spændende at være med til at starte en ny butik op. Jeg har været to et halvt år hos Joe & The Juice, og at stå med det daglige ansvar for denne butik er en spændende udfordring, som jeg glæder mig utrolig meget til, fortæller bar manager Lasse Andersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...