Aalborg

Juicekæde på plads i Algade

Åbnede 1. december efter hæsblæsende byggeperiode

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bar manager Lasse Andersen er daglig leder af den nyåbnede Joe & The Juice. Foto: Ole Skouboe

AALBORG:Den dansk grundlagte juicekæde, Joe & The Juice, satser massivt i det kommende år, og specielt USA har man et godt øje til.

Der findes omkring 160 Joe & The Juice på verdensplan, og efter planen skal der yderligere åbne 90 butikker i løbet af det kommende år.

Den hjemlige andedam glemmes dog ikke helt, og torsdag 1. december åbnede kæden således sin butik nummer fire i Storaalborg.

I en sidefløj til Salling i Algade, hvor der tidligere var Salling-bager lå, er Joe & The Juice rykket ind i dejlige lokaler, der p´å mange måder er at ligne med en nybygning.

Ejendommen ejes i dag af Hans Andersen, City-Ejendomme Aalborg.

På åbningsdagen var Andreas Peter Dipo Zimmermann, Country Manager Denmark hos Joe & The Juice, på besøg, og han var begejstret for den nye butik.

- Med åbningen i Algade dækker vi Aalborg midtby, to andre butikker ligger i Østerågade og i Friis Indkøbscenter. Desuden har vi en butik i Aalborg Storcenter.

- Den nyåbnede Joe & The Juice har en fantastisk beliggenhed, og jeg er sikker på, at folk også vil tage godt imod os i Algade, siger en forventningsfuld Andreas Peter Dipo Zimmermann.

Det er bar manager Lasse Andersen og juicer Mads Horstmann, der hver dag står parat til at servicere kunderne i den nyåbnede Joe & The Juice i Algade.

De to friske og udadvendte fyre ser frem til at tage imod et klientel, der har lyst til at nyde friskpresset juice, dejlig kaffe og sunde sandwiches til dunkende musik.

- Det er spændende at være med til at starte en ny butik op. Jeg har været to et halvt år hos Joe & The Juice, og at stå med det daglige ansvar for denne butik er en spændende udfordring, som jeg glæder mig utrolig meget til, fortæller bar manager Lasse Andersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden