Jul i Oldemors Køkken
Vildmoseporten har overtaget traditionen

Galleri - Tryk og se alle billederne.
BIERSTED:Vildmoseporten overtog rettighederne til traditionen med Jul i Oldemors Køkken for godt to år siden af Vildmoselauget, der holdt til den daværende naturskole.
Det fortæller Christian Larsen, der er tovholder for de mange aktiviteter på Vildmoseporten, Gård 18 i St. Vildmosen.
Jul i Oldemors Køkken byder på mad fra dengang, mormor regerede i køkkenet.
En af de retter, der hvert år trækker mange besøgende til aktiviteten, er fulling.
- Fulling er saltet flæsk stegt i svinefedt og sirup. Hertil serveres en skive langtidshævet brød, fortæller Else Rendbæk, der har stået i køkkenet til Oldemors Køkken i 15 år.
Menuen bød også på risengrød samt kaffe med honning- og sirupskage.
- Mange af de besøgende vender tilbage år efter år blot for at få en portion fulling, afslører Christian Larsen.
I den store nyindrette hal på Gård 18 havde de besøgende børn mulighed for at lave en dekoration og købe nisser i alle størrelser.
Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.
Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.