Jul i Oldemors Køkken

Vildmoseporten har overtaget traditionen

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIERSTED:Vildmoseporten overtog rettighederne til traditionen med Jul i Oldemors Køkken for godt to år siden af Vildmoselauget, der holdt til den daværende naturskole.

Det fortæller Christian Larsen, der er tovholder for de mange aktiviteter på Vildmoseporten, Gård 18 i St. Vildmosen.

Jul i Oldemors Køkken byder på mad fra dengang, mormor regerede i køkkenet.

En af de retter, der hvert år trækker mange besøgende til aktiviteten, er fulling.

- Fulling er saltet flæsk stegt i svinefedt og sirup. Hertil serveres en skive langtidshævet brød, fortæller Else Rendbæk, der har stået i køkkenet til Oldemors Køkken i 15 år.

Menuen bød også på risengrød samt kaffe med honning- og sirupskage.

- Mange af de besøgende vender tilbage år efter år blot for at få en portion fulling, afslører Christian Larsen.

I den store nyindrette hal på Gård 18 havde de besøgende børn mulighed for at lave en dekoration og købe nisser i alle størrelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.